Over ons

Bedrijf

 

Jaap Knaap is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden en verkopen van machines en hulpstukken, in de ruimste zin van het woord. Voor zowel nieuwe als tweedehands machines kunt u bij ons terecht, waarbij aanvullende wensen zoals de plaatsing van Freshfilter overdrukcabines of levering van bijbehorende graafbakken ook tot de mogelijkheden behoren.  Wij specialiseren ons vooral in Hitachi graafmachines plus shovels en Pladdet uitrustingsstukken. Ook speciale verzoeken zijn altijd bespreekbaar!

Jaap Knaap voert veel onderhoudswerkzaamheden uit, zowel in de eigen werkplaats of op locatie als calamiteitenservice. Hiervoor hebben we een uitgebreid magazijn tot onze beschikking, met alle voorkomende luchtfilters, overdrukfilters, oliën, hijsgereedschappen enzovoort. Hydrauliek is een specialisme van Jaap Knaap, wij hebben zeer veel soorten slangen en koppelingen in voorraad. Hierdoor is een snelle service altijd gewaarborgd.

Voor de keuring van uw machine en de bijbehorende aanbouwdelen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij keuren niet alleen de machine en/of aanbouwdelen, maar ook airco's, overdrukcabines, startblokkeringen en hijsgereedschappen conform VCA normen.

Jaap Knaap staat dus voor een compleet programma, van levering tot onderhoud van uw machines. Hieronder volgt een korte opsomming van de werkzaamheden die Jaap Knaap allemaal uitvoert.
 

Leveringsprogramma

 

- Nieuwe Hitachi graafmachines en wielladers
- Tweedehands machines en aanbouwdelen
- Inruil van machines is mogelijk!
- Pladdet uitrustingsstukken; graafbakken, sorteergrijpers, sloophamers
- Freshfilter overdruksystemen, plus montage
- Klaarmaken nieuwe machines
- Speciale projecten

Keuringen

 

- Machines
- Aanbouwdelen
- Overdrukcabines
- Airco's
- Startblokkeringen
- Hijsgereedschappen

Onderhoud

 

- In werkplaats of op locatie (calamiteitenservice)
- Gespecialiseerd in hydrauliek; onderhoud en onderdelen
- Grote voorraad filters, oliën, hydraulica, overdrukfilters etc. etc.