Diensten

onderhoud, reparatie en keuring

Een betrouwbaar machinepark begint bij goed onderhoud, deugdelijke reparatie en tijdige keuring. Bij Jaap Knaap bieden wij u al deze services onder één dak aan. Onze monteurs zijn allround en kundig en altijd oplossingsgericht.

Onderhoud

Hoewel wij Hitachi compact-dealer zijn, kunt u bij ons terecht voor al het voorkomende onderhoud aan machines van diverse merken. We zijn gespecialiseerd in hydrauliek en kunnen ook dit onderhoud voor u verzorgen. Ons technische team staat voor u klaar in onze goed geoutilleerde werkplaats aan de Volgerweg in Zuidoostbeemster. Periodiek onderhoud kunnen wij voor u inplannen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. 

Reparatie en levering

Jaap Knaap beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn met daarin alle voorkomende luchtfilters, overdrukfilters, oliën, hijsgereedschappen, etc. Ook als het gaat om hydraulische componenten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment slangen en koppelingen op voorraad. Door ons ruime assortiment onderdelen zijn wij in staat om reparaties snel en vakkundig uit te voeren, zodat uw materieel zo kort mogelijk stilstaat. Reparaties doen wij in onze werkplaats, maar kunnen ook op de (bouw)locatie plaatsvinden bij calamiteiten. Wij doen er alles aan om uw materieel en medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Meer informatie

Keuringen

Periodieke keuringen worden door Jaap Knaap nauwkeurig ingepland in overleg met de klant. Zo heeft u er zo min mogelijk hinder van en is uw materieel of materiaal zo kort mogelijk buiten gebruik. U kunt bij ons terecht voor keuringen van:

  • Machines
  • Aanbouwdelen
  • Overdrukcabines
  • Airco’s
  • Startblokkeringen
  • Hijsgereedschappen conform VCA normen.

Wij repareren, onderhouden en keuren uw machines

JK